Specialisaties

Uitbouw Woning

De Toekomst Binnen Handbereik

Met een aanbouw vergroot u het woonoppervlakte van uw woning aanzienlijk. Het is een de oplossing om SNEL het woonoppervlakte te vergroten (tot wel 40 m2). In de meeste gevallen wordt de aanbouw- of uitbouw aan de achterzijde van de woning gerealiseerd.

Aanbouw Advies

Als aannemer aanbouw Antwerpen doen wij meer dan simpelweg het uitvoeren van een aanbouw. Wij kunnen u bijvoorbeeld advies geven over de meest geschikte vorm van aanbouw. Moet bijvoorbeeld een crepi aanbouw worden of één van steen. Wij houden met dit advies rekening met uw budget en natuurlijk met uw wensen.

U kunt in de eerste plaats bij ons terecht voor advies, wij nemen samen met u uw wensen en eisen door en geven bouw advies. Daarna dragen wij zorg voor een vakkundige uitvoering van het bouwproces. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte en werken wij met u samen.

Image
Steeds geleverd met super isolerend glas

Ramen en Deuren in PVC, Aluminium en Hout

Om een snelle levering van onze uitbouw woningen mogelijk te maken heeft Uitbouw Expert ook zijn eigen ramen en deuren. De productie van onze ramen wordt geleid door mensen met jarenlange ervaring in de sector en worden zorgzaam afgewerkt op maat van het project.

Naar Window-shop.be

Meerwaarde Aanbouw

Door middel van uw leefruimte te vergroten in vierkante meter, zal uw woning ook meer waarden krijgen als u een aanbouw laat plaatsen. Zorg dan ook dat de aanbouw een geheel gaat worden met uw oude woonkamer of slaapkamer. Let op de onderstaande aspecten:

  • Veel daglicht binnen krijgen.
  • De tuin bijpassend is.
  • Misschien schuifdeuren naar u tuin.
  • Misschien de keuken meteen te vergroten.
Image

@2024 Aanbouw Expert. Alle rechten voorbehouden